No to w takim razie o czym my rozmawiamy, Insygnia za ciężka, Saab za ciężki, a przepraszam bardzo ile waży takie A6 czy Superb?
Saab 95 Aero ma w dowodzie wbite 2100 kg, Audi A6 3.0 TFSI ma 1860 kg, a Superb 3.6 V6 ma 16xx kg więc jednak prawie 200/500 kg robi swoje. Saaby są mega ciężkie, już poprzednia generacja ważyła 1700 kg, bo mój kolega miał i jakoś super strasznie to nie jechało, a było na dużym turbie + MapTune stage 2.
Tu bym nie był taki pewny. Bo w necie często ta waga wskazana jest jako "dopuszczalna masa całkowita", która w przypadku A6 wynosi 2300kg.
Nie mniej jednak dalej to nie są lekkie auta. A jak mowa o takich to jeszcze Passat CC mi się przypomniał. Jednak tu to chyba 2.0T 210KM lub 3.6 300KM.
I znacznie lepszym rozwiązaniem jest Golf R. Małe, zwinne, szybkie i ma 4x4.
Aczkolwiek całkiem przyjemnym rozwiązaniem, o ile w grę wchodzi używka, było by takie tam BMWu :diabelski_usmiech :
Tu bym nie był taki pewny. Bo w necie często ta waga wskazana jest jako "dopuszczalna masa całkowita", która w przypadku A6 wynosi 2300kg
Ale ja piszę o masie samochodu. Widziałem raz na alle aukcje Saaba 95 Aero tego nowego i był wrzucony skan dowodu rejestracyjnego więc to nie są suche dane z neta. Sam 3 razy sprawdzałem czy w dobre okienko patrzę.
Z używek to proponuje tak jak pisał arturo_freestyl zakupić Mitsu Colt zwanego Baby Evo :diabelski_usmiech jako auto do zabawy i zostawić Octe jako dupowóz.
Ale ja piszę o masie samochodu. Widziałem raz na alle aukcje Saaba 95 Aero tego nowego i był wrzucony skan dowodu rejestracyjnego więc to nie są suche dane z neta. Sam 3 razy sprawdzałem czy w dobre okienko patrzę.
Tak jak myślałem. W to co piszą w dowodach nie wierz. Urzędasy piszą tam co chcą. Przykładem niech będzie temat o wadzę O1 gdzie rozbieżności w dowodzie również były nie małe.
Zamieszczone przez Mihau
Z używek to proponuje tak jak pisał arturo_freestyl zakupić Mitsu Colt zwanego Baby Evo jako auto do zabawy i zostawić Octe jako dupowóz. http://allegro.pl/colt-ev...1949396983.html
VW Golf R32 DSG Turbo by CompSport. Projekt mega gruby i naprawde spory $$ wpakowany w niego ale efekty są. Racelogic: 3.9->100km/h 12,8->200km/h 11,9->400m
Komentarz